Over
Brokercloud

Brokercloud is een allesomvattend platform dat zorgt voor de nodige verbindingen tussen functies en het leven van de makelaar veel gemakkelijker maakt. Ons doel? De individuele verzekeringsagent verlossen van alle onnodige administratieve werkdruk, zodat ze zich kunnen focussen op hun belangrijkste taken: klanten tevreden stellen & commercieel actief zijn.

Het team koppelt jarenlange ervaring in de sector aan de juiste digitale kennis en knowhow. Op die manier kunnen we ons platform daadkrachtig blijven ontwikkelen door praktische tools en oplossingen te bieden aan de makelaar.

Be ready. 
Connect to the future.

Ons zorgvuldig samengesteld support team bezit de juiste ervaring. Met Brokercloud staan we in nauw contact met de makelaar om telkens een gepaste oplossing te vinden voor nieuwe hindernissen. Zo profileren we ons als digital innovator van de verzekeringswereld die het leven van de individuele makelaar veel efficiënter maakt.

Sinds 2018 concurreren we succesvol met de gevestigde waarden onder de beheerpakketten. Brokercloud is niet zomaar the new kid on the block, maar een dynamische onderneming that’s here to stay.

Brokercloud is een mix van digitaal, technisch en organisatorisch talent. Een digitale vernieuwer die klaar is om het verschil te maken in de sector.

Vandaag is Brokercloud een geconnecteerd ecosysteem waar vele insurtechs & non-insurtechs zich reeds aan koppelden. Daarnaast raken ook steeds meer verzekeringsagenten en -kantoren overtuigd van de kracht van ons platform. We laten geen enkele opportuniteit aan ons voorbijgaan en zijn resoluut van plan om de verzekeringswereld voorgoed te veranderen.