Brokercloud
in the picture

Nieuwe partners en functies, nieuwsberichten en artikelen over ons platform of events met de belangrijkse spelers uit de sector: ontdek het laatste nieuws over Brokercloud.

Al meer dan 25 jaar partner van de makelaar

22 jun 2023

Teledesk Group is een gevestigde waarde binnen de verzekeringsbranche. Als vaste partner van Brokercloud, zijn de services van het bedrijf op een uiterst vlotte en efficiënte manier beschikbaar voor onze makelaars.

Lees meer

Meet Bowy, de digitale sidekick van de makelaar

09 mei 2023

Om de administratieve workload van makelaars efficiënter te kunnen organiseren, kunnen ze een beroep doen op Sidefish. Dat bedrijf stelt makelaars een digitale sidekick ter beschikking die luistert naar de naam Bowy.

Lees meer

Sidefish en Brokercloud gekoppeld via API

01 feb 2023

Sidefish is een Belgische Insurtech die van klanteninteracties een beleving maakt. Communiceren met - en informatie ophalen bij - jouw klanten was nog nooit zo eenvoudig. We zijn bij Brokercloud dan ook blij met deze nieuwe samenwerking!

Lees meer

We breiden ons opleidingsaanbod uit!

31 jan 2023

Brokercloud is makkelijk en intuïtief in gebruik. Als makelaar wil je uiteraard zo efficiënt mogelijk kunnen werken. We bieden daarom opleidingen aan in functie van de noden van jouw kantoor. Maak zelf je keuze:

Lees meer

GBO cloud en Brokercloud nu verbonden door API

01 dec 2022

GBO cloud en Brokercloud kondigen vandaag de automatische gegevensuitwisseling aan tussen hun software-programma’s. Verzekeringsmakelaars zullen voortaan – zonder enige menselijke manipulatie – de bloc retours van GBO in hun Brokercloud zien.

Lees meer