Why
Hoe Brokercloud het verschil maakt

Brokercloud profileert zich als de speler onder de beheerpakketten die kiest voor modernisering en innovatie. We maken namelijk het verschil door vastbesloten voor een digitale weg te kiezen. Brokercloud is niet zomaar een database van je klantengegevens maar een interactief platform met een complete service dat connecties maakt tussen nuttige functies en tools. Het staat volledig ten dienste van de makelaar.

Connected

Alle functies die jij nodig hebt, zitten geïntegreerd in één online applicatie. Met Brokercloud bouwden we een handig ecosysteem dat zorgt voor communicatie en verbinding tussen de verschillende gebruikstools voor de makelaar. Brokercloud is compatibel met zowel Apple als Microsoft. We blijven ons aanbod aan functiemogelijkheden uitbreiden zodat aan al jouw noden als makelaar wordt voldaan.

Gebruiksvriendelijk

Brokercloud is absoluut een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Je hoeft je slechts eenmaal in te loggen om toegang te hebben tot alle functies. Gegevens hoef je niet meer meermaals in te voeren in de verschillende tools, wij zorgen ervoor dat die onderling communiceren en de gegevens van elkaar gekopieerd worden. We bieden ondersteuning via een eenvoudige opleiding, dus er is geen uitgebreide technische voorkennis nodig om met Brokercloud te werken.

Efficiënt

Ons ecosysteem zorgt ervoor dat jij je terug kunt focussen op je kernactiviteiten: klanten tevreden stellen en business doen. Administratie wordt waar mogelijk tot een minimum beperkt. Zo giet Brokercloud bijvoorbeeld de belangrijkste taken en opdrachten in een handige checklist op je persoonlijk online dashboard. De efficiënte integratie van de workflow en het centraliseren van data zorgen resoluut voor tijdswinst.

Be ready
for the future.

Betrouwbaar

Sterke en gekende spelers uit de sector worden gelinkt aan het platform. Je hoeft geen nieuwe functionaliteiten te leren kennen en kan blijven werken met de gebruikelijke functies die je als makelaar gewoon bent voor digitaal tekenen, mailing of voice over IP (VoIP). Wanneer we nieuwe toepassingen toevoegen aan het Brokercloud-arsenaal, brengen we jou op de hoogte. Toch hulp nodig bij een tool? Ons support team staat voor je klaar.

Kwaliteit

Via Brokercloud raadpleeg je de noodzakelijke functies die een vlotte en efficiënte werkdag verzekeren met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke tools aan de juiste prijs. We houden het graag simpel en doeltreffend. Jij kan je focussen op de klant en Brokercloud regelt de rest.