Het platform is zeer intuïtief en blijft zelden hangen. Alle collega’s en ikzelf zijn er enthousiast over.

Patrick Bonnaerens, AllCover

Brokercloud: de ideale tool om klaar te zijn voor morgen

Wij werken in ons verzekeringskantoor sinds een drietal jaar met het platform van Brokercloud. Het was toen net op de markt gekomen als nieuwe speler onder de beheerpakketten, maar wij raakten al snel overtuigd van de eigenschappen ervan.

Veel tijdswinst door werken in de cloud

Het toonde zich zeer intuïtief en bleef zeer zelden hangen. Het ‘cloud’-gegeven zorgt er ook voor dat je praktisch overal toegang hebt tot Brokercloud. Zowel ikzelf als de andere makelaars van onze maatschappij die het pakket gebruiken, zijn er zeer enthousiast over.

Ons verzekeringskantoor raakte al snel overtuigd van het ecosysteem dat Brokercloud had opgebouwd.

Alle programma’s beschikbaar na één keer inloggen

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en je hebt alle functies in enkele dagen onder de knie. Het uitgebreid aanbod aan programma’s dat zich op één platform bevindt is volledig beschikbaar door je eenmalig in te loggen. Zo bespaar je individueel als verzekeringsagent veel tijd en wordt het hele kantoor efficiënter.

De Brokercloud-support is altijd beschikbaar

De support van Brokercloud staat ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ons team van AllCover in Jabbeke is er rotsvast van overtuigd: Brokercloud is de ideale tool om als verzekeringsagent klaar te zijn voor morgen.