Brokercloud zorgde voor heel wat tijdswinst bij alle makelaars in ons kantoor. Het is trouwens ook uiterst gebruiksvriendelijk!

Pieter-Jan Lefevere, Assurwest

De hele workflow verloopt veel efficiënter met Brokercloud

Het eerste wat meteen duidelijk wordt, is dat je totaal geen IT’er hoeft te zijn om te werken met het beheerplatform van Brokercloud. Alles wijst zich vrij goed uit en het gebruik ervan verloopt vlot.

Onze oudste werkkracht is 69 jaar en zijn pc voelt dan ook soms nog steeds als ‘de vijand’. Toch kon hij in enkele dagen aan de slag gaan met Brokercloud en voelt het totaal niet ingewikkeld aan.

Vloeiende onboarding van nieuwe werknemers

Hetzelfde geldt wanneer de onboarding gebeurt van nieuwe werknemers en verzekeringsagenten in ons kantoor. We tonen hen kort de basis van het beheerplatform dat Brokercloud aanbiedt, we laten hen alle functies uittesten in hun eigen dossier en al snel pikken ze de draad op.

Efficiënter dan andere beheerpakketten

Iedereen bij ons die ervaring heeft met een ander beheerpakket of andere leveranciers zegt ook expliciet dat Brokercloud veel efficiënter werkt. Het is bijvoorbeeld compleet web-based, we hebben toegang tot het platform zowel op kantoor in Jabbeke als bij de klant zelf. Of dat nu in Brugge, ergens aan de kust of zelfs in verdere regio’s als Kortrijk of Gent is, met internettoegang kun je altijd de functionaliteiten van Brokercloud gebruiken.

Als web-based beheerplatform is Brokercloud overal toegankelijk voor de individuele verzekeringsagent.

We krijgen ook een zeer goede service van de support wanneer iets misloopt, wat sowieso al niet vaak gebeurt. Elke functie die ze doorheen de jaren toevoegden aan het systeem stond volledig in teken van het efficiënter maken van de workflow van de individuele verzekeringsagent. “Connected” is een belofte die ze absoluut hebben waargemaakt.

Alle tools als communicerende vaten

Wanneer je denkt aan nuttige tools, denk je aan Fonzer, MyFaro, MyHarmoney, Connective, … Allemaal communicerende vaten die verbonden worden door Brokercloud. Je hoeft niet telkens opnieuw alle klantgegevens in te voeren, alles wordt opgeslagen in het systeem. Vanzelfsprekend is dat efficiënter dan wanneer je telkens apart die gegevens moet invoeren in de verschillende applicaties.