Brokercloud is een aanrader voor elke makelaar.

Zakenkantoor Depre

Interessante voordelen

Door problemen in ons vorige beheerspakket, wilden we overstappen naar een ander pakket. We hebben daarop enkele pakketten met elkaar vergeleken. Daar kwam Brokercloud als winnaar uit. 

De afstand tussen ons en de medewerkers van Brokercloud is klein. Ze vragen actief naar feedback, luisteren naar onze vragen en opmerkingen en helpen ons steeds zo snel mogelijk verder. De automatische rappels en het dashboard zijn interessante voordelen van het Brokercloud-beheerspakket, net zoals de link met Office 365 en de krachtige zoekfunctie.

Vlotte migratie

De migratie van ons vorig systeem naar Brokercloud is erg vlot verlopen. De gegevens zijn goed geïmporteerd en staan op de juiste plaats. Het beheerspakket van Brokercloud is nu het centrale punt van waaruit al onze medewerkers werken. De tools geven een duidelijk overzicht van de correspondentie met onze klanten. Gedaan met papieren klantendossiers, voortaan vinden we alle relevante info en documenten gewoon in Brokercloud. Brokercloud is dus een aanrader voor elke makelaar!